Dongguan Zhanxin Precision Technology Co., Ltd.

Nyheter

Prata om högtrycksfint dimma öppet munstycke
Släpp tid: 2023-03-03 14:17:08  träffar: 19

high-pressur fin dimning Öppet munstycke av huvudkroppen, spraykärnan, munstycket, dammskyddet, filter och andra delar, hög-pressur fin dimning öppet munstycke genom ett visst vattentryck genom filtret in i munstycket, i munstycket Ömsesidig rotation av munstycket kinetisk energi, bildad av huvudkroppen på munstycket som blandar kavitet till en viss vinkelspray. 


high-pressure fin vatten dimma öppna Munstycket kännetecknas av utmärkt brandprestanda, mindre vattenföroreningar, grönt, etc., så applikationen i alla samhällsskikt är mycket utbredd. munstycket är baserat på danfoss
39; Unik enkel mikromunstyckningsteknik. Dess unika design gör det möjligt att sprayas och släppas i en hög

speed -rotation, vilket förvandlar den till en fin vattendimma som snabbt sprayas på lågan. De stora spray- och frisättningsvinklarna och unika spray- och frisättningsmönstret möjliggör större munstycksavstånd och ett skyddat område på upp till 30,25 kvadratmeter.


-&#sem \-SAFE -systemet består av pumpuppsättning, munstycke, ventiluppsättning och rostfritt stålrör. Arbetstrycket är 10MPA. Systemet kan kopplas till automatiskt larmsystem, snabbt svar, stabilt flöde, enhetliga droppar, överlägsna brandsläckningsprestanda, enkelt underhåll och hög kostnadsprestanda. Systemet är uppdelat i ett öppet system och ett stängt system.



i. Öppna system. I arbetstillståndet hålls systemrörledningen torr och fri från vatten. När manuell aktivering eller larmsystem aktiveras aktiveras systemet. Alla munstycken i det aktiverade området kommer att sprayas samtidigt för att släcka elden.

-

second, stängt system. I driftstillståndet upprätthåller systemledningen ett tryck på cirka 1MPA. När den överstiger 57 grader, glasbubblan på toppen av de stängda munstycksbristerna, aktiveras den höga pumpa -pumpen automatiskt och vattnet omvandlas till en mycket fin vattendimma vid ett tryck av 10MPA för att släcka elden. Endast Burst Fine Water Mist Munstycket öppet spray för att uppnå syftet med brandsläckning och kyla brandkällan och fast hög temperaturområde.

Tidigare: Om valet av luftförstorande muns...

Nästa: Introduktion av det universella j...